Tento víkend začal v pátek ráno přípravou sladkostí. S Aničkou jsme upekly náš oblíbený čokoládový dort bez mouky a uvařily panna cottu s malinovým přelivem.
K obědu jsem udělala slávky na víně, to je naše stálice, je to levné, rychlé na přípravu, chuť luxusní!
Sobotním obědem je chobotnice. Koupili jsme chlazenou v makro, uvařili jsme jí s kořenovou zeleninou a kořením, stejně jako vaříme masové vývary, jen s trochou bílého vína. Vývar jsme vylili, možná by se dal použít na přípravu risota? To musím ještě naštudovat! Chuťově nebyl špatný! :-)
V neděli jsme měli zapečené batáty se špenátem, skvělý tip na bezmasé jídlo. My si ho tedy vylepšili kousky lososa, zbyl nám, mrazit ho nám bylo líto :-).
Žádné komentáře:
Okomentovat