Když se těsto zdálo dobře prohnětené, přes mísu jsem přetáhla mikroténovou folii a dala do trouby předehřáté na 30°C na dvě hodiny kynout. Pak jsem těsto lehce popřeskládala a rozdělila na dvě části, vyválela trojúhelníky a srolovala do požadovaného tvaru. Po 2 hodinách kynutí na plechu jsem rozehřála troubu na 230°C, dolů dala rendlík s vodou a vložila plech s pečivem. Po 10 minutách jsem stáhla teplotu, vyndala rendlík a nechala ještě cca 30 minut péct na 200°C.
Recept od paní Vladěny Halatové
rozkvas: 2 lžíce kvásku, 70g bzl Nutrifree mix per pane Integrale, 100g bzl směsi chlebové světlé Doves Farm (já dala Schar B)
druhý den:
330g bzl směsi Nutrifree mix per pane (já dala část této, část Schar B, trochu čirokové a kukuřičné)
3 lžíce rozdrcených semínek slunečnice+ovesné vločky+ chia
430g vody na psylium
2 lžíce psylia
2 lžíce olej
po lžičce soli a cukru
Žádné komentáře:
Okomentovat