neděle 9. září 2018

Svatba

Poslední prázdninový víkend, resp. první zářijový byla v Lipnici svatba dcery našich kamarádů. Bylo to dojemné, nedovedu si představit, jak budu, jako matka, na svatbách našich dětí fungovat. Cloumaly se mnou emoce :-o! Ještě teď, když to tu píšu, tak mi jdou slzy do očí, bylo to prostě krásný! Parádní byla i celá oslava včetně skvělých osvědčených DJů! Fotografie ze svatby zatím nemáme k dispozici, vlastně ani nevím, jestli budeme mít svolení nějaké vystavit. Uvidíme, jestli budou nějaké neadresné, jen pro dokreslení článečku ;-) Zatím mám jen fotku dortu v chlaďáku, Agátě se moc líbil, tak si ho cvakla. Navíc byl strašně dobrý, korpus byl Red Velvet s maskarpone krémem, byl velmi vláčný a lahodný! Pro Adélku ho upekla sestřenice Martina.

Svatební den  skoro celý propršel, vlastně se střídalo mrholení s deštěm, ale i chvílemi obojí přestalo. Říká se, že prší štěstí! Tak přejeme Adélce s Pavlem, ať toho štěstí mají co nejvíce!! 
V neděli po svatbě jsme se byli projít, konečně voněl les jinak než celé to suché léto. Ne, že by v létě les nevoněl, ale byl to rozdíl. 

Žádné komentáře:

Okomentovat