O víkendu nebylo jen mrazivo, nebyl jen první adventní víkend, ještě navíc jsme měli "králičí hody". Irena přinesla králíka od souseda, já ještě něco málo dokoupila a udělali jsme si skvělého králíka na hořčici s hráškem a bramborem.
Z ořezů, kostí atp. jsem udělala králičí vývar s játrovou zavářkou.
Pro odpůrce požívání králíků jsem upekla husí stehna, udělala bzl bramborový knedlík a červené zelí. Myslím, že si nikdo nemohl stěžovat.
V neděli byly k obědu řízky z králičích stehen. Chutnaly výtečně, trocha česneku zvýrazní typickou chuť králíka. Ty malinké na ubrousku jsou bzl, ty větší a ty, co jsou ještě na pánvi jsou s lepkem.
Musím říct, že se mi Váš penzion líbí a husí stehýnka, co tu máte vyfocené, ty bych si teda určitě dal s gustem.
OdpovědětVymazatJinak česnek je u přípravy "divočejšího" masa skutečně jen těžko nahraditelný.
Jsme rádi, že se Vám náš penzion líbí. Děkujeme!
Vymazat