úterý 16. ledna 2018

Pokoj v novém?

Už delší dobu si hraji s myšlenkou předělat jeden pokoj. Vlastně ani ne tak předělat, jako vytvořit ho. Doteď to bylo tak, že v něm byla skříň, dvě lůžka, křesílko a polička. Žádný obrázek, mdlý, úzký dlouhý pokoj, vysoký strop. Jenže já mám ráda syté tmavé barvy a interiér musí mít šmrnc!
Pár let tak chodím a koukám ode dveří a pak zas od okna a stále nevím co s ním. Jestli jen pověsit pár obrázků? Ale jakých, jaký styl, jaké barvy? Nebo vymalovat nějakou barvou? Určitě musí pryč béžový závěs, je strašně mdlý, nehodí se sem. Dlouho jsem prohlížela haldy interiérů na internetu, nějaké zahraniční časopisy a zatím to vypadá tak, že zkusím tyhle vzory a barvy a nechám zarámovat pár starých fotografií. 




Když to nebude ono, tak to půjde všechno pryč, vymaluje se zase na bílo a vrátí mdlý béžový závěs a já, kdykoli půjdu kolem tohoto pokoje, tak do něj budu zase koukat a říkat si, aha, tak tohle tam nešlo, tak něco jiného, ale co? A zase budu lovit detaily, skládat je dohromady, zase budu míchat barvy, hledat doplňky a zase nebudu spokojená..... :-O??? 

Žádné komentáře:

Okomentovat